top of page

Undervisning

Jeg har erfaring med oplæg og undervisning i hhv. psykologi C på gymnasiet samt som instruktor i faget Pædagogisk Psykologi på Psykologisk Institut samt holdt oplæg på skoler. Derudover superviserer jeg psykologistuderende ifb. AarhusCare. 


Jeg holder gerne oplæg eller undervisning om et vilkårligt emne inden for psykologi. Du er velkommen til at kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Herunder ses eksempler på oplæg, jeg tidligere har holdt. 


IMG-53.jpeg

Supervision

Er du psykolog, psykologistuderende, terapeut - og har du brug for/lyst til at modtage supervision på dit arbejde?

 

Har du brug for at få et rum, hvor du kan få talt om de svære cases, du står med?

 

Ønsker du at arbejde med terapi ud fra en Emotionsfokuseret terapeutisk tilgang og ønsker supervision på dette?

 

Ønsker du at arbejde med parterapi og ønsker supervision på dette?

 

Har du en anden faglighed og ønsker supervision af en psykolog?

Undervisning: Services

Jeg stiller mig gerne til rådighed for at facilitere et trygt læringsrum for dig. Supervisionsrummet er et spændende håndværk, som for mig at se handler om at skabe et rum for dig, som er lige dele trygt og udfordrende - samt et rum som både har plads til målrettet teoretisk læring samt plads til det, der lige fylder. 

 

Det kan enten være i gruppe eller individuelt. Er I en virksomhed og ønsker, at jeg kommer ud til jer, kan vi også snakke om det. Kontakt mig endelig, og vi kan aftale nærmere. 

 

Jeg har erfaring med supervision som min rolle som supervisor i AarhusCare under BlåKors, hvor jeg superviserede psykologistuderende og nyuddannede psykologer.  

bottom of page