top of page

Om Anna

Psykolog med hjerte for relationer og holistisk, værdibaseret behandling

Mit navn er Anna Sørensen, og jeg er psykolog uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet. 

Mine værdier

Det er vigtigt for mig at både mit liv og min praksis er værdibaseret. Jeg bygger mit eget liv på kristne værdier. Det betyder slet ikke, at man skal være kristen for at komme i terapi hos mig. Men det betyder, at mine grundværdier  er næstekærlighed, tilgivelse og menneskets urokkelige værdi. Mennesker er så værdifulde, at selv hvis man opfører sig uhensigtsmæssigt, fortjener man stadig respekt og anerkendelse.

 

Jeg tror på, at vejen til et godt liv er et liv, hvor vi vægter relationer til andre mennesker lige så højt som vores eget velvære - fordi intet menneske er en ø. Samtidig tror jeg på, at vejen til et godt liv er gennem mening, ikke gennem symptomreduktion. Jeg tror langt mere på et meningsfuldt liv end et liv med søgen efter flygtig glæde.

 

Sidst men ikke mindst tror jeg på, at mennesket skal forstås holistisk, det vil sige, at både krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen. I praktisk vil det sige at jeg forstår psykologisk problemer som være gensidigt påvirket af både krop og sjæl. For eksempel kan det betyde at søvnproblemer kan have en psykologisk årsag eller at depressive symptomer kan være relateret til en biologiske ubalance. I min praksis forsøger jeg derfor at have hele dig for øje - ikke kun det psykiske.

Som psykolog er det samtidig vigtigt for mig, at der er høj faglighed og terapien er kvalitetssikret. Det gør jeg helt konkret ved at modtage regelmæssig supervision, kurser og engagere mig i faglige fællesskaber. Samtidig går jeg også selv i terapi og gør mit bedste for at udvikle mig både som psykolog og som menneske. Jeg er lige så meget på en rejse, som du er. 

CV

  • 2021 - Psykolog ved Silkeborg Psykologklinik (fokus på parterapi)

  • 2021 - 2023 - Psykolog ved Mariager Efterskole

  • 2021 - Projektkoordinator, psykolog og supervisor ved AarhusCare under Blå Kors

  • 2018 - 2022 Gymnasielærer i psykologi på hhv. Aarhus Gymnasie og Learnmark Horsens

  • 2020 - 2022 Støttelærer ved Rådgivnings- og Støttecenter ved Aarhus Universitet 

  • 2020 - 2020 Praktikant på psykiatrisk sengeafsnit på Aarhus Universitetshospital 

Uddannelse: 

- 2016 - 2021 bac. psych og cand.psych. fra Aarhus Universitet 

- 2016 - 2016 Polish Language and Culture på Jagiellonian University, Polen

Det personlige

Jeg er gift med min mand, Jens. Vi bor i Aarhus. Jeg er oprindeligt fra Aalborg. Jeg er halv polsk og halv dansk, og det har altid fyldt for mig at have to kulturelle baggrund. Derudover er jeg katolik, og det har stor betydning for mit liv. Jeg elsker at rejse, danse og læse bøger. 

Om Anna: About Me
bottom of page