top of page
Psychologist Session

Individuel terapi

Har du brug en at tale med?
Har du problemer med selvværd?
Oplever du nedtrykthed, mangel på motivation? 
Oplever du uro og rastløshed?
Drømmer du om et bedre liv?
Føler du dig låst i din nuværende situation?
Føler du at dine tanker og/eller følelser er ude af kontrol?

Jeg har erfaring med terapi med både børn, unge og voksne med mange forskellige udfordringer, altså fra traumer, spiseforstyrrelser, relationelle problemer, problemer med selvværd, sorg, personlighedsforstyrrelser, OCD, depression, angst, stress mm. 

Fælles for alle udfordringer er, at der er et menneske bag, som fortjener respekt og at blive mødt præcis dér, hvor de er - der hvor du er. Det er vigtigtere for mig, hvem du er, og hvad problemet betyder for dig, end hvad du kommer med. Der er intet, der er for småt eller for stort til, at vi kan tale om det. 

Rent metodisk arbejder jeg særligt psykodynamisk med individuel terapi men bliver også inspireret af KAT, narrativ terapi, EFT, Compassion-fokuseret terapi og ACT. 

Individuel terapi: About Me
Billede af Marco López

Third Culture Kids

Hvad betyder det egentlig?

Er du vokset op i en anden kultur end dine forældre og/eller har du boet i udlandet i en stor del af dit liv? 

Så kan man tale om, at du er et Third Culture Kid, altså at den kultur, du er vokset op i, er et mix af kulturer, du har navigeret i løbet af dit liv. 

Du har sikkert oplevet, at det både kan være en gave og en udfordring. Ofte vil Third Culture Kids opleve at have en meget høj kulturel intelligens, være fleksible og omstillingsparate og ofte være åbent-sindede end andre i deres omgangskreds. På den anden side oplever man at have en dyb sorg og længsel efter at høre til, som er svær at få opfyldt, fordi de har en følelse af at høre til alle steder og ingen steder på samme tid. Nogen oplever at føle sig mest hjemme på en lufthavn, fordi det at være i bevægelse er det mest hjemlige for dem. 

Er det noget, du kan genkende enten som barn, ung eller voksen, vil jeg meget gerne hjælpe dig til at finde din egen måde at navigere i det at have flere kulturer med i baggagen. Jeg har selv blandet etnisk baggrund og har interesseret mig for Third Culture Kids fænomenet i løbet af min studietid. 

Individuel terapi: About Me
bottom of page