top of page

Individuel terapi - voksne

- Har du brug en at tale med?
- Oplever du nedtrykthed, mangel på motivation? 
- Oplever du uro og rastløshed?
- Drømmer du om et bedre liv?
- Føler du dig låst i din nuværende situation?
- Føler du at dine tanker og/eller følelser er ude af kontrol?

- Er du et sted i dit liv, hvor du har brug for få set på din baggage og få gennemarbejdet nogle erfaringer og oplevelser?

- Er din hverdag præget af angst, depression eller stress?

- Har du en psykisk diagnose, du søger professionel behandling for? 

Kan du genkende dig selv i en eller flere punkter, er du sandsynligvis kommet det rigtige sted hen. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne hjælpe. Du er velkommen til at læse mere under fanerne "områder" og "om klinikken" for at læse mere om, hvilke emner jeg særligt har erfaring med og hvilke metoder, jeg anvender. Du er også velkommen til at kontakte mig og fortælle lidt om dit behov, så kan vi sammen finde ud af, om det er noget, jeg kan hjælpe med.

 

I det hele taget har jeg stor respekt for, at det der med at finde en en psykolog, også handler meget om kemi og andre faktorer, som man ikke kan læse sig til på en hjemmeside. Så du er velkommen til at kontakte mig/booke en telefonsamtaler med mig ved at klikke på "book terapi" for at få en lidt bedre fornemmelse for, om jeg kunne være et match for dig. 

Jeg har en del erfaring med individuel terapi og har siden 2020 haft individuelle samtaleforløb. De sidste par ca. 700 individuelle samtaler årligt og behandlet en bred række af udfordinger heriblandt: personlighedsforstyrrelser, PTSD, depression, angst, stress, OCD, livskriser, samlivsophør, selvskade, psykoser, spiseforstyrrelser mm., - både i privat regi men også med udsatte som ansat under Blå Kors. 

Et forløb kan være alt fra en enkelt samtale til årevise forløb, og det kan være alt fra en gang om ugen til en gang hvert halve år. De kan foregå i klinikken i hhv. Silkeborg eller Aarhus eller online. Det er helt op til dig, dit behov og dine muligheder.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du ønsker individuelle samtaler. 

Individuel terapi: About Me
bottom of page