top of page

Individual therapy

Do you need someone to talk to?
Do you have problems with self-esteem?
Do you experience depression, lack of motivation? 
Do you experience restlessness and restlessness?
Do you dream of a better life?
Do you feel stuck in your current situation?
Do you feel that your thoughts and/or emotions are out of control?

Par Vandreture Udendørs

Gåterapi, dvs. psykoterapi hvor vi går en tur i naturen, kan være et alternativ til klassiske psykologsamtaler.  Det kan der være mange fordele ved. Her er nogle: 

 

1. Forbindelse til naturen: Vi ved, at naturen på et neuropsykologisk har positiv indvirkning på os (e.g. Jimenez et al., 2021; Barton & Pretty, 2010). 

2. Fysisk aktivitet: fysisk bevægelse beroliger nervesystemet og reducere angst og depressionssymptomer blandt andet (eg. Muacevic & Adler, 2023). 

3. Mere afslappet atmosfære: Nogen oplever at samtalen glider mere naturligt, når man går i naturen, end i et klinisk setting.

4. Mulighed for at inddrage indtryk og sanser: I modsætning til det kliniske rum, som er statisk, er naturen dynamisk og giver mulighed for sanseindtryk og associationer, som kan bruges terapeutisk og beroligende. 

 

Der er mange fordele grunde til at vælge naturterapi. Der er dog også mange fordele ved at vælge den klassiske vej. I det kliniske rum er der ingen andre ting, der kan forstyrrer. Vi har begge fuld fokus på samtalen og relationen. Det kan også være hjælpsomt. 

 

Hvad du vælger, er derfor selvfølgelig helt op til dig. Uanset vil jeg gerne hjælpe. 

Individuel terapi: About Me
bottom of page