top of page

Teaching

I have experience with presentations and teaching in psychology on C-level at the high school and as an instructor in the subject Educational Psychology at the Institute of Psychology as well as giving presentations at schools. In addition, I supervise psychology students ifb. AarhusCare. 

 

I am happy to give presentations or classes on any topic within psychology. You are welcome to contact me so that we can make further arrangements. Below are examples of presentations I have previously given. 

 

IMG-53.jpeg

Supervision

Er du psykolog, psykologistuderende, terapeut - og har du brug for/lyst til at modtage supervision på dit arbejde?

 

Har du brug for at få et rum, hvor du kan få talt om de svære cases, du står med?

 

Ønsker du at arbejde med terapi ud fra en Emotionsfokuseret terapeutisk tilgang og ønsker supervision på dette?

 

Ønsker du at arbejde med parterapi og ønsker supervision på dette?

 

Har du en anden faglighed og ønsker supervision af en psykolog?

Undervisning: Services

Jeg stiller mig gerne til rådighed for at facilitere et trygt læringsrum for dig. Supervisionsrummet er et spændende håndværk, som for mig at se handler om at skabe et rum for dig, som er lige dele trygt og udfordrende - samt et rum som både har plads til målrettet teoretisk læring samt plads til det, der lige fylder. 

 

Det kan enten være i gruppe eller individuelt. Er I en virksomhed og ønsker, at jeg kommer ud til jer, kan vi også snakke om det. Kontakt mig endelig, og vi kan aftale nærmere. 

 

Jeg har erfaring med supervision som min rolle som supervisor i AarhusCare under BlåKors, hvor jeg superviserede psykologistuderende og nyuddannede psykologer.  

bottom of page