top of page
Poserer i undertøj

Spiseforstyrrelser

Drømmer du om en sundere og simplere relation til mad?

Og til din krop? 

Fylder tanker om mad meget af tiden?

Forhindre tanker om mad dig fra at deltage i de ting, du gerne vil, f.eks. fødselsdage?

Betyder vægten mere for dig, end du gerne vil have, at den skal?

Er du på slankekur meget af tiden og kæmper måske med yo yo vægt?

Er træning blevet mere end afhængighed end noget, der understøtter din trivsel?

Trøstespiser du?

Drømmer du om "food freedom"?

Kroppen kan næsten blive et slags valuta.

 

Sociale medier opfordrer os nærmest til at måle os selv på, hvordan vi ser ud, hvor meget vi vejer, hvordan vores hud ser ud, hvor høje eller lave vi er, hvor trænede vi er osv. - og sammenligner os med andre. Er jeg god nok? Kan man sidde tilbage med. Det er ikke mærkeligt, at det enorme krops- og jeg-fokus kan blive til et usundt forhold til mad og krop. Det kan tage form på mange forskellige måder, og jeg ved, at det kan være skamfuldt at tale om, og samtidig tror jeg, at "when you name it, you tame it". 

Det er selvfølgelig ikke nok til at få et sundt forhold til mad og krop. Men det er et skridt på vejen. Hvis du har lyst vil jeg gerne støtte dig i at tage små skridt i dit tempo mod heling og større trivsel. 

 

I arbejdet med spiseforstyrrelser kan behandlingen se forskellige ud, alt efter hvordan det ser ud for dig, men som regel vil der være vekslende fokus mellem tanker, følelser og adfærd - og vi vil både se på konkrete handlemuligheder, du har for at få et sundere forhold til mad men også at give plads til svære følelser og undersøge, hvilke tanker der driver det. 

 

Jeg har en del erfaring med lette-moderate spiseforstyrrelsesproblematikker. Dog ikke med svære spiseforstyrrelser. Jeg har lyst til at hjælpe uanset, men fordi det er din trivsel, der kommer først, tror jeg i dette tilfælde, at det kan være værd at opsøge en specialist på området. 

 

Du er velkommen til at kontakte mig, så kan vi tale videre om det og afklare om, det er mig, eller anden det giver bedst mening, at du opstarter et forløb med. 

bottom of page