top of page
Tænker Mand på Couch

Depression og nedtrykthed

Oplever du at være nedtrykt det meste af tiden?

Har du svært ved at stå op af sengen om morgenen?

Har du mistet lysten til at gøre de daglige gøremål og også de ting?

Måske endda også de ting, der plejer at gøre dig glad?

Har du mange mørke tanker?

Føles livet fladt - og måske endda meningsløst?

Føler du dig umotiveret?

Ønsker du at være gladere og oplevere større trivsel i din hverdag?

Føles det som om, at der er gråvejr det meste af tiden?

Jeg holder håbet på større trivsel for dig - og vil hjælpe dig til at holde håbet selv igen. 

Vi er allesammen kede af det nogle gange. Vi har allesammen en dårlig dag i ny og næ. Og motivation er som regel også svingende - ikke noget, vi bare alle har altid.

 

Men det er ikke meningen, at normaltilstanden skal være at være ked af det, umotiveret og nedtrykt det meget af tiden eller på en måde, hvor det begynder at være til stor gene. Det kan være et udtryk for, at der er noget, der har brug for noget opmærksomhed. Det kan være ting i hverdagen, vaner, ubearbejdet erindringer, svære relationer, traumer eller noget helt andet, som bidrager til nedtrykthed og depressive symptomer.

 

Det kan være, at du har en diagnose, og det kan også være, at du ikke har. Det er ikke afgørende. Det er afgørende, at du ønsker at arbejde henimod at få det bedre og opleve mere mening og glæde i din tilværelse.  

Da, der kan være så forskellige grunde til, at man er depressiv eller nedtrykt, synes jeg også, at det giver mening, at behandle det forskelligt. Jeg skræddersyer behandlingen til dig.

Jeg har erfaring med at behandle depressive tilstande både fra min praktik i psykatrien på Afdeling for Depression og Angst. Derudover har behandlet depression i terapiforløb i hhv. min ansættelse under Blå Kors, som ekstern psykolog på en efterskole og senest i egen privatpraksis. 

bottom of page