top of page
Pige Bag en ark

Selvværd

Føler du dig mindre værd?

Kommer du tit til at tale dig selv ned - eller at gemme dig?

Har du svært ved at kaste dig ud i det, du gerne vil, fordi du ikke tror på dig selv?

Passer på andre men glemmer at drage egensomsorg?

Har du prøvet ansigtsmasker og boblebad - men har brug for en anden slags self-care?

Kæmper du med imposter syndrom?

Tænker du rationalt at du er noget værd - men i praksis føles det ikke sådan?

Drømmer du om at hvile mere i dig selv?

Jeg holder håbet på større trivsel for dig - og vil hjælpe dig til at holde håbet selv igen. 

Hvis ikke vi mener eller i kontakt med, at vi er meget værd - får vi ikke prioriteret at passe på os selv,  og hvis ikke vi passer på os selv, kommer vi til at mistrives. Vi vil også forvente at andre behandler os dårligt eller ikke synes om os (fordi det er det, vi fortjener), og det kan skabe et negativt feedback-loop, hvor det både er det, vi kommer til at opleve, fordi vi forventer det - men også at vi tillader og ubevidst kan komme til at skubbe andre væk. Det bliver en slags ond cirkel. Selvværd er derfor enormt vigtigt, når det handler om trivsel. 

 

Der kan være mange grunde til, at man har lavt selvværd. Det vil vi først udforske sammen. Først når vi forstår, hvad kilden er, kan vi bedst behandle. Når vi bedre forstår, hvor de negative selvbilleder kommer fra, kan vi arbejde med tanker, følelser og adfærd for at understøtte et mere positivt selvbillede og altså selvværd.   

Lavt selvværd er ikke nogen diagnose, og det kan være svært at måle, hvad lavt selvværd egentlig er. Jeg ser det lidt som paraplybetegnelse over en række psykologiske komponenter. Uanset hvordan det ser ud for dig, vil jeg gerne samarbejde med dig omkring at styrke din tro på dit eget værd. 

bottom of page