top of page

Individual therapy

Do you need someone to talk to?
Do you have problems with self-esteem?
Do you experience depression, lack of motivation? 
Do you experience restlessness and restlessness?
Do you dream of a better life?
Do you feel stuck in your current situation?
Do you feel that your thoughts and/or emotions are out of control?

Billede af Brooke Cagle

Nogen oplever, at det er rart og mere afslappet at være i egne trygge omgivelser, og at man efter samtalen kan få lov at græde ud eller, hvad man end har brug for i sit eget hjem. Man behøver ikke at bevæge sig ud i offentligheden lige med det samme. Nogen oplever også at føle sig mere fri, når det er online terapi fordi, at det at der er en skærm imellem kan føles lidt mere afslappende og mindre konfronterende.

 

På den anden side kan fordelene ved at have samtaler i klinikken, at det er et helt andet rum, som man ikke forbinder med andet og som andre ikke har adgang til. Helt lavpraktisk kan det også være rart, at man ikke behøver at tænke på om, ens ægtefælle mon kan lytte med inde ved siden af for eksempel. Samtidig bliver man heller ikke afbrudt af potentiel tekniske udfordringer osv.

Det er altså helt op til dig, hvad du foretrækker. Uanset hvilket forum du ønsker, vil jeg gerne hjælpe. 

 

Måske har du lagt mærke til, at der er prisforskel på online samtaler og samtaler on location. Årsagen er, at der er færre udgifter for mig ved at afholde samtaler online. Jeg sparer udgifter på klinikleje, transport osv. 

 

Individuel terapi: About Me
bottom of page